Fina bilder på familjen

Nu har det gått ett par veckor sedan jag la ut lite bilder här på bloggen som många av er intresserade er för. Det var från en familjefotografering samt en barnfotografering med Fotograf Maria Hallin som jag och min familj gjorde och vi var ju verkligen hur nöjda som helst med resultaten. Många av bilderna sitter nu vackert inramade runt om i vårt hus här hemma i Lund och vi är så glada över att vi hittade just Fotograf Maria Hallin som verkligen har koll på det här med att fota såväl familjer som barn. Det här inlägget är alltså lite av en rekommendation skulle man kunna säga, men dock så är det nog kanske lite smått inriktat då till er som befinner er någonstans i eller omkring Lund, Bjärred eller Landskrona för att bara nämna några exempel. För mer exakt information så skulle jag dock givetvis ta och kontakta Fotograf Maria Hallin personligen för att se vart mer hon erbjuder sina tjänster. Hur som helst så ville jag helt enkelt alltså ta och tipsa er alla, eftersom att det ändå var så pass många av er som kommenterade att ni ville veta lite mer om det hela. Jag och min familj tyckte att det var en jätterolig upplevelse och vi fick riktigt fina minnen fångade på bild, så vi är i vilket fall som helst otroligt glada och nöjda med hela grejen. Jag hoppas även att det här är någonting som ni också funderar på, för Fotograf Maria Hallin är verkligen en sådan där fotograf som förtjänar all uppmärksamhet! Jag lämnar nu en liten länk här så att ni enkelt och smidigt kan klicka er in på Fotograf Maria Hallins sida här på nätet för att se lite mer bilder och för att läsa på lite mer om vad hon kan erbjuda just dig och din familj. 

Du gillar kanske också...